Email: info@trouwpakkenoutlet.com
Voor info en vragen? 011 732 027

Tips voor winkelen in een Outlet kledingwinkel

Tips voor winkelen in een Outlet kledingwinkel

Ben je een liefhebber van tweedehands kleding? Hier zijn enkele tips om u te helpen een betere winkelervaring te hebben. In plaats van binnen te blijven met het spelen van casino spellen kun je af en toe naar een outlet kledingwinkel gaan.

Tips

  1. Bel de winkels waarin u geïnteresseerd bent om erachter te komen wanneer ze van plan zijn nieuwe voorraad uit te brengen. Op die manier kunt u uw bezoek timen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke selectie krijgt.

 

  1. Kom met een lijst van dingen die je zoekt, maar leef en sterf er niet door. Soms verschijnt er iets echt geweldigs waarvan je nooit wist dat je het wilde of nodig had, en je wilt ervoor zorgen dat je daarvoor openstaat.

 

  1. Maak een rondje door de hele winkel en pak alles wat je opvalt, ook als je er niet zeker van bent. Denk niet. Gewoon doen! Er is geen extra voorraad achterin. Wat op de grond ligt, is wat ze hebben. Dus als je een geweldig stuk ziet, pak het dan gewoon, zelfs als je denkt dat het misschien niet past, of je weet niet waar of hoe je het zult dragen. Dit is niet het moment om al uw beslissingen onder de loep te nemen. Als je het niet grijpt wanneer je de kans hebt, kan iemand anders hetzelfde stuk zien en het onder je vandaan wegrukken. U kunt uw selectie later bewerken.

 

  1. Draag een neutrale outfit die makkelijk aan en uit is om het in de kleedkamer zo pijnloos mogelijk te maken. Dat betekent geen overhemden met knopen of veterschoenen, waardoor het alleen maar moeilijker wordt om snel te wisselen. Blijf ook bij het dragen van losse items in plaats van een jurk. Op die manier kun je stukken passen met kleding die je al hebt en waarvan je weet dat ze bij je passen, in plaats van dat je een rok moet gaan zoeken die je eigenlijk niet leuk vindt, alleen maar om de top waarin je geïnteresseerd bent te passen.

 

  1. Laat je niet misleiden door valse designerlabels. Koop iets omdat je het leuk vindt. Niet omdat er een fancy label in zit. Het hele gedoe met neplabels is niet echt een probleem als je winkelt in overstock-winkels. Dit geldt ook bij het online winkelen. Wees gewoon voorzichtig.

 

 

 

 

  1. Blijf bij stukken met strakke lijnen en klassieke vormen als je er niet gedateerd uit wilt zien. Zelfs als je vintage kleding aan het shoppen bent, wil je er waarschijnlijk niet uitzien alsof je net uit een ander tijdperk bent gestapt. Hoe gestroomlijnder het stuk is, hoe moderner het eruit zal zien en hoe gemakkelijker het voor u zal zijn om het in uw bestaande garderobe te integreren.
  2. Koop nooit iets met een vlek erop. Je krijgt dat verdomde ding er nooit uit. Hoe hard je het ook probeert. Nooit.
  3. Als je van plan bent om af te dingen of om korting vraagt, zorg er dan voor dat je super aardig bent tegen het personeel vanaf het moment dat je de winkel, rommelmarkt of waar je ook winkelt binnenkomt. Als er meerdere verkopers zijn, kies er dan een en probeer een dialoog op gang te brengen – lach, zeg hallo, vraag hoe het met ze gaat. Maak er dan een punt van om, voordat je naar de toonbank gaat, de stukken die je niet koopt op te hangen, zodat hij of zij het later niet zelf hoeft te doen. Het zijn kleine dingen zoals deze die het verschil kunnen maken als het tijd is om een ​​prijs af te spreken.

 

  1. Wees niet bang om iets naar de kleermaker te brengen om het precies goed te krijgen. Zorg ervoor dat u het verschil weet tussen wat kan worden opgelost en wat niet. En wees eerlijk tegen jezelf over hoeveel werk je er eigenlijk in wilt steken.