Email: info@trouwpakkenoutlet.com
Voor info en vragen? 011 732 027

Hoe kun je er modieus uitzien met een beperkt budget? 

Als je niet veel geld te besteden hebt of juist liever let op hoeveel je uitgeeft dan is het een goed idee om niet al te dure kleding te kopen natuurlijk. Ook als je je woning een update wilt geven, kun je dit doen met een beperkt budget. Een zelf aanbrengen vloer kopen is bijvoorbeeld een goed idee aangezien je zo niet voor een vloerlegger hoeft te betalen. Ook is het natuurlijk een goed idee om te kiezen voor de goedkoopste vloercoating. Dit zou je eigenlijk ook moeten doen bij de kleding.

 

Wat heb je al? 

Mensen hebben de neiging om dingen op te stapelen en te accumuleren en vast te houden aan dingen die nooit of zelden worden gebruikt. Neem de tijd en kijk naar je kast. Kijk dus eerst even naar het grote geheel voordat je nieuwe kleren gaat kopen. Mogelijk heb je op het moment al veel blauwe shirts. Je hoeft dan dus niet nog meer blauwe shirts aan te schaffen. In plaats daarvan kun je dan juist beter voor wat rode exemplaren gaan. Liggen er broeken in je kast die je nooit draagt? Verkoop ze dan of geef ze weg!

 

 

Wat voor mode wil je?

Als je 100 euro per maand kunt uitgeven aan kleding, zou je dan 10 kledingstukken van een goedkoop merk kopen of juist een mooie trui van een duur merk? Vaak kiezen mensen voor die duurdere trui. Toch zou het in principe beter zijn om te kiezen voor tien goedkopere kledingstukken. Deze kleren mogen dan niet zo mooi zijn, maar het zorgt er wel voor dat jij meer opties hebt liggen in je kledingkast. Denk er even over na en beslis of alles een perfecte wereld was, hoe zou ik me dan kleden?

 

Koop de klassiekers!

Schrijf de mode-items op die je droomgarderobe zouden vormen. Een kleine kast vol kwaliteitskleding die echt past, laat je er zoveel beter uitzien dan een enorme kast vol goedkope, oude, slecht passende items ooit zal doen. Hulp nodig bij wat je wilt kopen? Blijf bij klassieke items en versier je outfits met de trends. Voor een vrouw kan een klassieker bijvoorbeeld een mooie zwarte jurk zijn en de trend zou een sjaal en statement-oorbellen van epoxy giethars zijn. Voor een man is een klassieke look een goed passende broek en een kreukvrij overhemd gecombineerd met een hemd of een vlinderdasversiering.

 

Verkopen, ruilen of weggooien

Als je leuke dingen hebt die je niet draagt ​​of gebruikt, overweeg dan om ze te verkopen. Tegenwoordig kun je hier natuurlijk Vinted voor gebruiken, maar ook verkopen veel mensen de kleding die ze niet dragen via Marktplaats of Facebook. Je hoeft ze hierop niet eens beslist te verkopen, je kunt de kleren ook ruilen bijvoorbeeld. Hierdoor kunnen jullie beide geld besparen. Helaas zul je niet al je kledingstukken kunnen verkopen via de eerder genoemde platformen. Geef ze dan weg aan een goed doel zodat anderen die weinig budget hebben er gebruik van kunnen maken.